KONTAKT OS FOR
UFORPLIGTENDE
RÅDGIVNING
RING 2347 6190
Eller bliv ringet op


Solenergi

henvisnings-image
Solceller sænker din el-regning og CO2 udledning

Få et solcelleanlæg til fast pris incl. montering, tilslutning og de nødvendige tilmeldinger.

Vi er KSO certificeret og medlem af KSO ordningen – din garanti for kvalitet.
www.kso-ordning.dk/

Solceller kan monteres på både skrå og flade tage. Med en investering i solenergi er du med til at styre prisen på din fremtidige el-regning i en meget lang årrække. Erfaringer viser, at et solcelleanlæg har en levetid på op til 35 år. Investeringen er fra starten en rigtig god forretning.

henvisnings-image

“Vi er altid parat med råd, vejledning og et tilbud på det anlæg, der passer til netop dit energibehov.”

– Skou’s El & marineservice ApS

henvisnings-image
Garanti

Panelerne er fra fabrikantens side genforsikrede. Der ydes fuld garanti mod fejl i materialer og forarbejdning de første 10 år. Solar panelerne har en garanteret ydeevne på 90 % efter 12 år og 80 % efter 25 år.

Lidt om solceller

Mange tror fejlagtigt, at solceller bruger solens stråler til at lave energi. Men rent faktisk er det lyset og ikke kun solens stråler, der skal bruges. Dit solcelleanlæg producerer altså stadig energi, selvom der er overskyet.

Lyset bliver omdannet til 100% CO2-neutral strøm, og er den reneste og største af alle energiformer. Vedvarende energi er grøn energi, og når du investerer i et kvalitets solcelleanlæg fra Skou’s El & Marineservice, værner du om miljøet og sikrer en grønnere fremtid.

Ved hjælp af lyset producerer dit solcelleanlæg strøm. Denne energi føres tilbage til dit hus, og modregnes i dit energiforbrug. Når dit solcelleanlæg producerer mere strøm, end du kan forbruge, føres energien tilbage til energiselskaberne, og modregnes i dit energiforbrug.

Hvis du bruger mere strøm, end dit solcelleanlæg producerer, modtager du den manglende energi fra dit lokale forsyningsselskab. Du mærker altså ingen forskel i den måde, hvorpå dit energiforbrug dækkes – udover på din elregning.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning, med hensyn dit energiforbrug, og få et tilbud på et solcelleanlæg der er tilpasset dit El-forbrug!

Vi forhandler:

  • EWS

Se EWS hjemmeside her

Kvalitet:
Panelerne er sikret mod hagl, sne, storm mm. Anlæggene er næsten vedligeholdelsesfrie, larmer ikke og har en forventet levetid på 30 år.

Levetiden for solcelleanlæggene kan forventes at være 30 år. Normalt beregnes en årlig ydelsesreduktion på 0,5%. Vores leverandører garanterer en ydelse på minimum 90% efter 12 år, og en ydelse på minimum 80% efter 25 år. Ydelsesgarantien på vore solceller er genforsikret.