KONTAKT OS FOR
UFORPLIGTENDE
RÅDGIVNING
RING 2347 6190
Eller bliv ringet op


Solenergi el – det gode alternativ

Skou’s El & Marine sørger for at finde den rette løsning til den enkelte kunde. Vi varetager opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner og har også en lang erfaring med solenergi el til skibe og mindre dampbrug. Hvis man alligevel står i en situation, hvor det gamle oliefyr skal skiftes ud, kan det være værd at vurdere om den nye energikilde skal være solenergi el. Er oliefyret af en ældre årgang, brænder det både dårligere og udleder massere af CO2, imens solenergi el er grøn energi og dermed gratis. Et anlæg skal derfor ses som en mangeårig investering, hvor man selv har kontrol over sin varmeregning. Levetiden for et godt anlæg er ca. 35 år, man har derfor en økonomisk varmekilde i mange år frem.

Solenergi el får energien fra både lyset og solens stråler, og der er mange fordele ved at benytte den evige energikilde bl.a. er der meget at spare på varmeregningen, man bliver uafhængig af de ustabile elpriser og passer samtidigt på miljøet.

Læs mere om solenergi el her
Skou’s El & Marine er KSO certificeret. Det er kundens garanti for, at vores arbejde er i orden. Vi benytter kvalitetsprodukter, som har flere års garanti og sørger for en grundig projektering, så kunden får en optimal løsning.

Få solenergi el

Ønskes der mere information om solenergi el, og de løsninger Skou’s El & Marine tilbyder, kan vi altid kontaktes for en uforpligtende snak.