KONTAKT OS FOR
UFORPLIGTENDE
RÅDGIVNING
RING 2347 6190
Eller bliv ringet op


Solceller Vejle – fast pris inkl. montering!

Skou’s El & Marine installerer solceller i Vejle for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi tilbyder forskellige løsninger til en fast pris inkl. montering og sørger i samme ombæring for de nødvendige tilmeldinger. Ved installation af solceller i Vejle, sørger vi for en grundig projektering, så løsningen passer til det behov, der er. Vi har servicen I fokus, og derfor tilbyder vi vor rådgivning gratis.

Der er mange fordele ved at vælge soleenergi – det er grønt og det er gratis! Der er naturligvis omkostninger forbundet med etableringen af selve anlægget, men her er det vigtigt at se disse i forhold til de mange fremtidige elregninger og svingende elpriser, der ellers ville have været. Uanset om man er privat, virksomhed eller offentlig institution, kan det betale sig at installere solceller.

For den private er det fordelagtigt for privatøkonomien, og man slipper for at bekymre sig om svingende elpriser og afgifter. For virksomheden kan det være en naturlig del af en grøn politik, som både skåner miljøet og har økonomiske fordele. Offentlige bygninger og institutioner har en fordel i, at de kan tilslutte sig en nettoafregningsordning og er herved afgiftsfritaget.

Mere info om muligheden for solceller i Vejle?

Skou’s El & Marine er gerne behjælpelig med yderligere information om muligheden for solceller i Vejle. Kontakt os og fortæl om behovet, så rådgiver vi dig om mulighederne og det videre forløb.