KONTAKT OS FOR
UFORPLIGTENDE
RÅDGIVNING
RING 2347 6190
Eller bliv ringet op


Solceller i Midtjylland – læs om fordelene!

Skou’s El & Marine installerer solceller i Midtjylland og med en KSO certificering, sørges der for, at alle krav og standarter overholdes. Når en installatør har KSO certificering betyder det, at kunden kan være sikker på, at installatøren lever op til en række kvalitetskrav, og at disse dokumenteres. For at få KSO certificering skal hver enkelt installatør på certificeringskursus.

Når du vælger Skou’s El & Marine til at stå for installation af solceller i Midtjylland, sættes der fokus på en professionel rådgivning igennem hele processen. Vi beskæftiger os med solenergi til skibe og havdambrug og servicerer også private, institutioner og erhverv, der ønsker at spare på elregningen.

Få solceller i Midtjylland – det er godt for økonomien!

Installation af solceller i Midtjylland er en langsigtet investering, og der er mange penge at spare på elregningen. Når man som privat eller virksomhed vælger solenergi, kan det umiddelbart virke som en stor udgift. Det skal dog medtænkes, at udgiften skal sættes i forhold til alle de elregninger, man for fremtiden ville have modtaget uden brug af solenergi, og så er det økonomisk fordelagtigt og ikke mindst godt for miljøet.

Er du interesseret i at høre mere om installation af solceller i Midtjylland, er du velkommen til at kontakte os. Vi prioriterer den gode service med kunden, derfor yder vi gratis rådgivning og projektering, så vi finder det anlæg, som passer bedst til behovet.
Kontakt os i dag, så finder vi en løsning!